joi, 6 octombrie 2011

Vila neoclasica pe o insula din Grecia

Daca ai la dispozitie 10 milioane de euro, viziteaza www.sothebysrealty.com si iti poti achizitiona o superba vila, in stil neoclasic, pe o insula din Grecia.

Vila neoclasica din Grecia

In orice colt din lume iti doresti o casa, o vila, un apartament, sigur vei gasi.

Noi ne-am aplecat privirile asupra acestei vile in stil neoclasic localizata pe una din cele mai cunoscute insule din Grecia, Spetses.

Are o suprafata utila de 400 mp si este inconjurata de o panorama desavarsita.

Prezenta oceanului in imediata apropiere a locuintei nu i-a impedicat sa-si instaleze propria piscina lunga de 20 m si lata de 10 in curtea din spate. Bucatile mici de mozaic se unesc armonios creand siluetele unor delfini ale caror proportii devin uriase sub presiunea apei ce-i acopera. Piscina beneficiaza de un sistem automat care regleaza atat cantitatea de clor menita igienizarii precum si PH-ul.

Vila neoclasica din Grecia

Cele 5 dormitoare si 5 bai devin insuficiente mai ales pe timpul verii cand familia se reuneste aici impreuna cu prietenii apropiati, de aceea si-au dorit in mod expres un apartament separat pentru musafiri care sa cuprinda toate utilitatile necesare, inclusiv bucatarie.

Si pentru ca imprejurimile le-au permis, au dezvoltata aici o frumoasa zona viticola. Productia se regaseste in crama ce adaposteste aproximativ 1200 de sticle de vin.

f404e7c6-3f63-4735-bcf1-6c01df166523-pmas

sursa: casamea.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu