vineri, 22 aprilie 2011

Un etaj dintr-un hotel din Copenhaga va fi destinat exlusiv femeilor

Un hotel din Copenhaga va fi primul din Europa care va amenaja un etaj destinat exclusiv femeilor. “Bella Sky Hotel Comwell” are 814 camere şi urmează să se deschidă luna viitoare.

Va fi primul care va propune femeilor să ia o cameră la un etaj rezervat numai lor, numit “Bella Donna” şi unde se va putea ajunge cu un card-cheie special, informează site-ul lesquotidiennes.com.
Site-ul hotelului arată că s-a acordat o atenţie specială nevoilor femeilor: s-au pus mai multe umeraşe pentru rochii şi fuste, o scândură de călcat şi reviste pentru femei. Şi în baie se vor afla lucruri adaptate acestor nevoi, cum ar fi o oglindă concepută special pentru a permite machierea mai uşoară şi un uscător de păr mai mare.
Camerele sunt situate la etajul al 17-lea al hotelului.
În Statele Unite există deja câteva hoteluri cu etaje rezervate femeilor, iar fenomenul ia o amploare internaţională. Luna trecută, Portal Hotel din Brisbane a fost primul care a propus acest serviciu în Australia. Chiar şi personalul care deserveşte etajul este în întregime feminin.
În Marea Britanie, acest concept nu s-a bucurat de succes: prestigiosul Park Lane Hilton a deschis un etaj rezervat femeilor în 2003, dar a renunţat la el după câţiva ani, din cauza lipsei de cliente.

Sursa: financiarul.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu