joi, 14 aprilie 2011

Cele mai sexy camere de hotel din lume!

Hotelul Pelirocco, Brighton, Marea Britanie

Aţi putea merge în Marea Britanie la hotelul Pelirocco, care are camere special amenajate pentru îndrăgostiţii cărora le place să experimenteze lucruri noi. Imaginaţi-vă cum va reacţiona persoana iubită la vederea unei camere cu draperii din satin, un pat cu tot felul de accesorii şi cu mesaje provocatoare scrise pe pereţi.

Propeller Island City Lodge, Berlin

Dacă vreţi ceva de-a dreptul îndrăzneţ, optaţi pentru camerele acestui hotel din Berlin. Cuşti, lanţuri, oglinzi şi lenejerie roşie. Şi dacă vreţi o experienţă de neuitat, nu trageţi draperiile pentru a lăsa trecătorii să fie spectatori la momentul vostru de intimitate.

Pocono Palace, Statele Unite ale Americii

Sunteţi un cuplu romantic? Atunci cu siguranţă o să vă placă la nebunie hotelul Pocono Palace din Statele Unite. Camerele sunt pline cu flori, lumânări, şemineu, iar îndrăgostiţii pot face baie într-o cupă imensă de şampanie.

Cannes

Un alt hotel destinat cuplurilor este cel de la Cannes. Hotelul are cinci camere aranjate în stilul caracteristic fiecărui continent. În ceea ce priveşte camera Europa, aici predomină roşul, luminile difuze, ducând îndrăgostiţii cu gândul la cabaretul din Paris.
Camera Africa este extrem de colorată, cu jocuri de lumini şi imprimeuri florale. Preţul unei astfel de camere porneşte de la 119 euro.

sursa: travelmix.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu